Trig 2008.04.23. 20:44

Az izé-bizéről


Az izé-bizé nem rendhagyás. Szóval ez nem rendhagyó izé (blog). Csak annyiról fog szólni, ami engem érdekel, körülvesz, vagy azt hiszem, hogy körülvesz. Semmi elképesztő, pusztán a szokásos.

Írni fogok számítógépes játékokról, könyvekről, kiemelten történelemről és emberekről, érintőlegesen a mai világunkról, és talán zenéről is. Esetleg még egy kicsit mélyebb dolgokról. De csak kicsit. Nem lesz lelkizés, se önkitárulkozás. Igyekszek egyértelműen, ha úgy tetszik karakteresen írni majd. Azt hiszem még fiatal vagyok a finom árnyalásokhoz.

Afféle szellemi szemetesládát kaparnék össze, megtöltve sok izével, s talán még több bizével. Hivatásos blogozók meneküljenek, ez itt szigorúan csak kezdőknek létezik.
De ők dobálgassák csak nyugodtan a hulladékgalacsinokat a szemetesembe, hátha egy szellemi hajléktalan erre kószál, és talál benne használható táplálékot.

A bejegyzés trackback címe:

https://izebize.blog.hu/api/trackback/id/tr24439277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barni,azaz csiga:D 2008.04.24. 09:13:30

Andris akkor én asszem war után itt fogok "józanodni" jó lesz?:D

béres gergely 2008.06.17. 13:20:24

cső! egyet értek a gondolatokkal..torténelem fontos ha igazat tanulunk jelennék élni kell jövöt tervetni ennyi..mindenki maga dönti el mi jo mi nem több kevesebb sikerellel..az ember sajat karan tanul ennyi! jo szorakozast az élethez glhf!

Foszfátbiztos 2008.10.17. 11:29:43

"Igyekszek" gratula vazze...

Grétsy László tisztelettel!
süti beállítások módosítása